O nas

Trgovina BAI prodaja kvalitetno evropsko usnjeno in gore-tex obutev v Blagovnem centru Medvode že od njegovega nastanka leta 1991. Vsa ta leta skrbno pazimo na izbor kvalitetne medicinske in anatomske obutve Ara, Legero, Superfit, Ciciban, Tamaris in Imac. Prodajamo tudi medicinsko in anatomsko obutev Fly Flot. Fly Flot so zelo kvalitetni natikači za službo in domačo uporabo. Fly Flot ne drsi na gladkih površinah, noge se spočijejo zaradi posebne anatomske oblike in patentiranega posebnega mikro zračnega gumi podplata. Fly Flot ima tudi certifikat za delovno medicinsko obutev. Pestra je tudi ponudba medicinskih copat za starejše in gumi obutev namenjena kmetom in vrtičkarjem. Pohodna obutev Gri sport je naš stalni program za pohodnike, kmete in prave planince. Zgornji del je iz maščenega kvalitetnega govejega usnja. Usnjena kvalitetna Gri sport pohodna obutev odlikuje tudi evropska izdelava s posebno brizgano tehnologijo brez lepila, ki zagotavlja leta in leta uporabe. Kar pa je najbolj pomembno, je to, da se trudimo svojim kupcem tudi dobro svetovati in ponuditi najboljše tako njim kot njihovim nadobudnežem. Tudi naši otroci si zaslužijo anatomsko obutev in obutev, ki jo svetuje večina ortopedov.

Prodajamo znamke:

 • Ara, anatomska obutev, ki je poznana za občutljive noge in ljudi, ki imajo radi svoje noge.
 • Legero, nepremočljiva gore-tex obutev, ki je tako rekoč neuničljiva zaradi posebne brizgane izdelave.
 • Tamaris, modna kvalitetna obutev za nežnejši spol.
 • IMAC, usnjena nepremočljiva in udobna obutev, izdelana v Italiji.
 • Josef Seibel, udobna obutev, izdelana v Evropi.
 • Ciciban, tradicionalna znamka slovenskega proizvajalca za zelo kvalitetno anatomsko otroško obutev.
 • Superfit, najbolj prodajana znamka otroške obutve v Nemčiji, Švici in Avstriji. Zelo jo cenijo tudi ortopedi, saj skoraj 100% ortopedov na omenjenem področju svetuje obutev superfit za naše najmlajše.
 • Superge Conway in Wink, ugodne, trendovske superge – sicer nepoznane znamke, vendar zelo kvalitetne.
 • Celia Ruiz, medicinksa obutev za občutljiva in povita stopala.
 • Copate de/fonseca. Italijanski copati modnih oblik.
 • Copate Fly Flot. Kvalitetni anatomski copati, izdelani v Italiji. Izdelujejo tudi medicinske in anatomske natikače za delo npr. v medicini, kuhinji, za čistilke in ostale, ki jim je pomembno zdravje in udobje nog na takšnem delovnem mestu.
 • Pohodna obutev Gri sport. Narejeno v Italiji. Skrbno izbrani materiali in enoletna garancija. S priznanimi podplati Vibram in Rubermac. Podplati so brizgani direktno na gornjik, zato ni možnosti odstopanja.
 • Seveda pa imamo tudi šolske copate in ženske torbice.

To so večje znamke, katere imamo redno na zalogi. Za dopolnitev ponudbe ponujamo tudi obutev drugih proizvajalcev, a vedno nam poznanega in preizkušenega proizvajalca, da ste tako vi, kupci, kot tudi mi zadovoljni.

V vseh letih od 1991 smo skrbno izbrali ponudbo naše obutve, katera je zelo kvalitetna, anatomska in udobna za hojo. Če je trenutna moda usmerjena v obutev, katera kvari noge, jo prezremo. Od leta 1991 je bilo take obutve mnogo, verjemite nam na besedo. Kasneje se je takšna obutev izkazala za zelo škodljivo za odrasle, še toliko bolj pa za otroške noge. Svojim kupcem namreč zelo dobro svetujemo tudi za male nogice.

Imamo dobro lokacijo v pritličju takoj pri vhodu v samopostrežno prodajalno v BC Mercator Medvode. S tem smo omogočili lahek dostop za mamice z vozički, starejšim ljudem in ljudem, ki imajo gibalne motnje. Prav za starejše imamo tudi medicinske copate. Imamo tudi program vrt in kmetijstvo, da bo tudi to delo opravljeno v kvalitetni gumirani in usnjeni obutvi katera je prilagojena za delo na kmetijah in vrtovih.

Toplo vabljeni v vašo trgovino s čevlji pri vhodu v samopostrežbo Mercator Medvode. Vsi, ki ste že kdaj pri nas kupili obutev, nas dobro poznate in se radi vračate k nam. Tisti, ki boste k nam prišli prvič, pa vam zagotavljamo zadovoljstvo in verjamemo, da se boste radi vračali. S skrbno izbrano obutvijo, kupljeno pri nas, boste zelo zadovoljni.